HRVATSKA

Prvi krug finala Prvenstva Regije Centar za juniorke-sezona 2017.-2018.

5. 12. 2017.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

Prvi krug finala Prvenstva Regije Centar za juniorke održan je u Sisku 03. prosinca, 2017. u odličnoj organizaciji OK Sisak. Na prvenstvu je nastupilo osam ekipa koje su podjeljene u dvije skupine. 

Više pročitajte ovdje

U skupini A najviše uspjeha sa po dvije pobjede ostvarili su OK Kitro Varaždin i OK Dinamo. Te dvije ekipe prikazale su igru na visokom nivou i upravo njihova utakmica na sljedećem turniru odrediti će tko će zauzeti prvo mjesto u skupini. U skupini B najviše uspjeha, također sa po dvije pobjede ostvarili su HAOK Mladost i OK Plavi Zmaj. Ove dvije ekipe također su prikazale visok nivo igre, s lakoćom su odmjerili snage sa konkurencijom i dokazale da zaslužuju mjesto u polufinalu. Njihov međusobni susret održat će se na sljedećem turniru i odrediti prvaka skupine. Treba napomenuti da se u sastavu HAOK Mladosti nalazi i nekoliko igračica Super lige što je dodatno uveličalo ovaj sportski događaj. I ostale ekipe, koje su nešto i mlađe od konkurencije prikazale su veliku želju i borbenost  za što ih treba posebno pohvaliti i potaknuti na daljnji uspješan rad. Sljedeći (završni) krug igra se nedjelju 17. prosinca, 2017. u Zagrebu u organizaciji OK Dinama. Očekujemo uzbudljive utakmice, a posebno one za odličja. 

Rezultate pogledajte ovdje

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se