HRVATSKA

ZAVRŠNICA PRVENSTVA REGIJE CENTAR ZA JUNIORE SEZONA 2017/2018

5. 12. 2017.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Završnica prvenstva Regije Centar za juniore održala se u nedjelju, 03.prosinca,2017. u Nedelišću u odličnoj organizaciji OKM Centrometal uz podršku Odbojkaškog saveza Međimurske županije. Na prvenstvu je sudjelovalo sedam ekipa: HAOK Mladost, OK Croatia, OK Sisak, OK Kitro Varaždin, OK Karlovac, OK Gorica. 

Više pročitajte ovdje

Nakon razigravanja koje se igralo na dva terena uslijedile su utakmice za medalje. Sve utakmice su bile zanimljive pune htijenja i borbenosti. Ipak treba izdvojiti one za treće i četvrto mjesto između OK Sisak i OK Kitro Varaždin koju su Siščani dobili sa 2:0 (25:26,25:20) i tako osvojili broncu, no moglo je biti i obratno. Poslastica cijelog natjecanja bila je utakmica za prvo odnosno drugo mjesto između HAOK Mladosti i OK Croatia. Bila je to nevjerojatno kvalitetna utakmica u kojoj se niti jednog trenutka nije znalo tko će biti pobjednik i osvojiti zlato. Reklo bi se da su i jedna i druga ekipa zaslužile tako željeno prvo mjesto. No na kraju veliko slavlje za HAOK Mladost 2:1 (25:22,22:25,16:14), a OK Croatii zasluženo srebro.  Pehare i medalje za prve tri ekipe te odličja za najbolje pojedince dodijelili su dopredsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza g. Željko Jurčević, predsjednik Odbojkaškog saveza Međimurske županije g. Dragutin Novak te tajnik OKM Centrometal i OSMŽ g. Jadranko Kirić.

Najbolji pojedinci :

Najbolji igrač: Tino Hanžić – HAOK Mladost

Najbolji napadač: Filip Marjanić – OK Croatia

Najbolji srednji bloker: Tomislav Mitrašinović – HAOK Mladost

Najbolji dodavač: Gabrijel Ivančić – OK Croatia

Najbolji libero: Tino Busak Vidaković – HAOK Mladost

Rezultate pogledajte ovdje

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se