HRVATSKA

PROSLAVA 70. GODIŠNJICE FIVB-A U PARIZU

13. 10. 2017.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

U četvrtak 12. listopada 2017. godine u Parizu održana je proslava 70. godišnjice FIVB- a. Na proslavi u ime Hrvatskog odbojkaškog saveza prisustvovala je direktorica saveza Valentina Bifflin.

Međunarodna odbojkaška federacija ( FIVB ) u Parizu je predstavila novu ligu pod nazivom Odbojkaška nacionalna liga, koja će početi 2018. godine.

Više pročitajte ovdje 

 

Liga će revolucionirati natjecanja na pijesku, što ga čini jednim od najvažnijih događanja u povijesti sporta. Odbojkaška nacionalna liga zajednički je projekt FIVB-a, IMG-a i dvadeset i jedne nacionalne federacije. Tijekom sezone odigrat će se ukupno 130 utakmica u muškoj i ženskoj konkurenciji, a svaka momčad igrat će najmanje 15 utakmica.

Prvi put, FIVB, u suradnji s IMG-om preuzima potpunu kontrolu nad produkcijom sadržaja, povećava kvalitetu prijenosa, gurajući granice tehnologije, inovacije i digitalnog emitiranja, pa će gledatelji kod kuće svjedočiti novom načinu prijenosa odbojkaških utakmica.

Govoreći na proslavi 70. godišnjice FIVB-a u Parizu , predsjednik FIVB-a dr. Ary Graca je rekao: „ Ovo je ključni trenutak u budućnosti našeg sporta. Odbojkaška nacionalna liga je najvažnije natjecanje u povijesti FIVB-a, koje će uključiti naše obožavatelje, unutar i izvan stadiona da sudjeluju u samom središtu akcije odbojkaških utakmica. FIVB je imao veliki uspjeh tijekom posljednjih sedamdeset godina, odbojka je postala jedan od najpopularnijih i najčešće prakticiranih sportova na svijetu. No, moramo uvijek gledati naprijed i pronaći načine da postanemo svjetski obiteljski sport broj jedan. Odbojkaška nacionalna liga će nam pomoći da postignemo svoju viziju i postavimo nove standarde za sportaše i gledatelje."

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se