HRVATSKA

Uključite se i Vi u kampanju CEV-a: Fair Play. Volleyball Way.

8. 8. 2013.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

Početkom ljeta predsjednik Europskog odbojkaškog saveza (CEV) Andre Meyer pokrenuo je novu kampanju pod nazivom Fair Play. Volleyball Way., a s namjerom da u današnjem vremenu temeljitih i dinamičnih društvenih promjena naglasi pozitivnu ulogu odbojke i odbojke na pijesku. Osnovna je ideja kampanje Fair Play. Volleyball Way. da se inovativnim metodama osnaži i obnovi imidž i percepcija odbojke i odbojke na pijesku na europskom kontinentu kao čistih, poštenih, korektnih i obiteljski orijentiranih sportova.

Uz pomoć igračica i igrača koji utjelovljuju temeljne ljudske i sportske vrijednosti, njeguju uzorno ponašanje i imaju društveni ugled, CEV će kroz nacionalne saveze, zonske asocijacije i klubove širom Europe sljedećih godina aktivno raditi na razvijanju i izgradnji kampanje Fair Play. Volleyball Way.
Ova kampanja svim partnerima odbojke nudi jedinstvenu priliku da svoje marketinške brendove i proizvode vežu za dvije najčišće i najkorektnije sportske discipline u modernoj i globalnoj paleti sporta. Naime, uz 800 milijuna ljudi koji širom svijeta barem jednom tjedno sudjeluju u odbojkaškim aktivnostima od rekreativne, preko školske, do natjecateljske razine, marketinške su mogućnosti kampanje Fair Play. Volleyball Way. neograničene.
Kad se strast i momčadski duh prožmu sa sportskim umijećem, te osjećajem pripadnosti odbojkaškoj obitelji, nema nikakve sumnje da su prvi produkt te simbioze društvene vrijednosti koje su itekako na cijeni u modernom svijetu.
Zato se među 55 nacionalnih odbojkaških saveza koji pod okriljem CEV-a promiču kampanju Fair Play. Volleyball Way. našla i Hrvatska odbojkaška udruge. Pozivamo sve naše članove, posebice klubove, da korisne kampanju kao promocijsko i razvojno sredstvo kojim će odbojku i odbojku na pijesku promovirati kao društveno prihvatljive sportove u bremenitom svijetu.
Više informacija o kampanji Fair Play. Volleyball Way. pronađite ovdje.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se