HRVATSKA

Gradonačelnik primio odbojkašku reprezentaciju koja se nalazi na pripremama u Kaštelima

10. 5. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

ZADOVOLJNI UVJETIMA

Kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović sa zamjenikom Grgicom Benutićem, danas je upriličio prijam za članove muške odbojkaške reprezentacije Hrvatske, koji se već nekoliko dana nalaze u Kaštelima, na pripremama za natjecanje Europske Srebrne lige, koje će započeti krajem sljedećeg tjedna na splitskim Gripama.

Izbornik reprezentacije Ivan Rančić, ovom je prilikom naveo da su uvjeti za rad i boravak u Kaštelima vrlo dobri, reprezentativci treniraju dva puta dnevno, imaju na korištenju dvije dvorane, fitness. U Kaštelima su još nekoliko dana, do 16. svibnja, nakon čega odlaze u Dugopolje, a prve utakmice Srebrne lige igraju se 19. svibnja.

- Osim nas igraju i reprezentacije Mađarske, Bjelorusije i Albanije, a jedno od prva dva mjesta vodi nas početkom lipnja na Final four lige u Makedoniju. Moram naglasiti da mi u ovom trenutku nismo u onako jakom sastavu kao prije nekoliko godina, nedostaje nam Igor Omrčen jedno od najvećih imena europske odbojke u jednom periodu, pa Inoslav Krnić i još neki. Praktično smo poprilično podmladili reprezentaciju, idemo nekim novim stazama i mislim da će nam biti potrebno, dvije, tri godine zajedničkog rada da bi se mogli očekivati pravi rezultati – kazao je izbornik Rančić i zahvalio se kaštelanskom gradonačelniku Ivanoviću na gostoprimstvu.

Kapetan momčadi, Danijel Galić na gostoprimstvu se zahvalio svim Kaštelanima, i to u ime svih igrača, kao i pomoćnog trenera Tomislava Ćoškovića, kondicijskog trenera Frane Žuvele, fizioterapeuta Nevena Vukorepe i ostalih članova reprezentacije.

Gradonačelnik Ivanović i dogradonačelnik Benutić izrazili su zadovoljstvo što je odbojkaški savez prepoznao Kaštela kao sportski grad, prvenstveno grad odbojke i odlučili da reprezentacija pripreme odradi upravo ovdje. Poželjeli su igračima i vodstvu puno uspjeha, kako u narednim utakmicama tako i u budućnosti, a reprezentativci su gradonačelniku, u znak zahvale poklonili loptu sa svojim potpisima te majicu s oznakama reprezentacije.

Treba napomenuti da osim skorog natjecanja Europske srebrne lige, hrvatske reprezentativce očekuje izuzetno radno ljeto, između ostalog nastup na Mediteranskim igrama u Španjolskoj u drugoj polovici lipnja te kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje će se igrati u kolovozu.

Neke od sljedećih priprema, prema onome što se danas moglo čuti, možda se također odrade u Kaštelima.

 

Izvor: Portal grada Kaštela

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se