HRVATSKA

KINEZIOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU, HRVATSKI INSTITUT ZA KINEZIOLOGIJU I HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ POTPISALI SPORAZUM O SURADNJI

15. 2. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

Danas, 15. veljače 2018. godine u prostorijama Hrvatskog odbojkaškog saveza potpisan je sporazum o suradnji Kineziološkog fakulteta sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog instituta za kineziologiju i Hrvatskog odbojkaškog saveza. 

Sporazum o poslovno-stručnoj suradnji potpisali su dekan fakulteta izv. prof. dr. sc. Tomislav Krističević, ravnatelj Hrvatskog instituta za kineziologiju doc.dr.sc. Tomislav Rupčić i predsjednik saveza Ante Baković; na sastanku su još prisustvovali direktorica saveza Valentina Bifflin i Tomica  Rešetar, predsjednik Odbora za trenersku struku.

Ugovorom  je sklopljena suradnja o  školovanju i stručnom osposobljavanju kao i cjeloživotnom obrazovanju i usavršavanju trenera i ostalih djelatnika u odbojkaškom sportu.

S Kineziološkim fakultetom sveučilišta u Zagrebu sklopljena je suradnja na područjima:

1.izobrazbu trenerskog kadra za potrebe odbojkaškog sporta u Republici Hrvatskoj na sveučilišnim i stručnim studijima,

2.istraživačko-razvojni i stručni rad u odbojkaškom sportu,

3.međunarodnu sportsku suradnju,

4.razvoj i primjenu sportske dijagnostike,

5.zajedničku izdavačku djelatnost,

6.izgradnju i unaprjeđivanje nacionalne legislative i autonomne regulative u hrvatskoj odbojci i sportu općenito.

Suradnja s Hrvatskim institutom za kineziologiju sklopljena je za stručno osposobljavanje kadrova za obavljanje stručnih poslova u sportu i stručno usavršavanje kadrova u odbojkaškom sportu.

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se