HRVATSKA

Novosti na webu natjecanja

14. 1. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Krajem prošle godine u rad smo pustili novi web HOS-a koji je prije svega namijenjen neodbojkaškoj javnosti. Sada smo odlučili malo unaprijediti i ovaj web natjecanja namijenjen praćenju domaćih natjecanja za sve vas koji ste "duboko" u odbojci. U nastavku možete pročitati koje smo novosti uveli.

Dosadašnja iskustva pokazala su da su rubrike Rezultati nedavno odigranih utakmica i najave utakmica i Pregled aktualnih delegacija vrlo dobro prihvaćene po smo ih odlučili još malo doraditi.

U rubrici Rezultati nedavno odigranih utakmica i najave utakmica do sada su se prikazivale najave utakmica koje će biti odigrane unutar tri dana, utakmice u tijeku te rezultati utakmica koje su odigrane u zadanja tri dana. Sada smo odlučili omogućiti vam pregledavanje utakmica po odbojkaškim regijama i županijama. Na taj način možete, recimo, na vrlo jednostavan način pronaći sve utakmice koje se u vašem kraju igraju u narednim danima. Odlučili smo vam dati i mogućnost odabira u kojem razdoblju želite pregledavati utakmice. Tako, recimo, možete pregledati rezultate svih utakmice koje su odigrane na točno određeni dan u prošlosti.

U rubrici Pregled aktualnih delegacija također smo omogućili pregledavanje utakmica po regijama i županijama odigravanja. Do sada su se u toj rubrici prikazivale sve odgođene utakmice i utakmice koje se trebaju odigrati u narednih 8 dana. Sada možete birati razdoblje za koje delegacije želite pratiti.

Ako vas plaši hoće li sada uvođenjem ovih novih opcija spomenute rubrike biti kompliciranije za korištenje, ne trebate se brinuti. Ne će. Odabirom neke od spomenutih rubrika u izborniku, otvorit će se rubrika kao što se otvarala i do sada sa svim istim podatcima. Ako vam je to dosta, nove funkcionalnosti možete jednostavno zanemariti. Ako ih ipak želite koristiti, možete.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se