HRVATSKA

OVOG VIKENDA POLOVIČAN USPJEH MLAĐIH KADETA MOK UMAG

11. 12. 2017.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

U nedjelju u popodnevnim satima mlađi kadeti MOK Umag igrali su  3. kolo međužupanijske lige u Rovinju. Odigrali su 2 utakmice i to:

OK Rovinj 1 : MOK Umag   2:0 (25:23, 25:15)

MOK Umag : OK Rovinj 2  2:0 (25:14, 25:13)

Više pročitajte ovdje

„Treba čestitati našim mladim nadama na odličnoj igri. Malo je nedostajalo u prvoj utakmici da uzmu set ili utakmicu, no nedostajalo je malo koncentracije u odlučujućim trenucima. No još ima vremena pošto su sve to mladi dečki koji treniraju godinu ili dvije; a godišta idu od 2003 do 2008, tako da sigurno postoji mogućnost napretka. Ovom pobjedom i porazom, mlađi kadeti su samo potvrdili drugu poziciju u grupi A međužupanijske lige, te osigurali prolaz u drugi dio natjecanja na proljeće protiv ekipa iz primorsko goranske županije. Čestitke još jednom dečkima i vjernim roditeljima koji su ih bodrili i pratili na utakmicama. Ovo su bile zadnje utakmice i za seniore i za mlađe kadete u jesenskom djelu prvenstva. Želimo čestitati svima, igračima, treneru, roditeljima i vjernoj publici sretne blagdane. “ – rekao je Edi Forza predsjednik kluba MOK Umag-CPM Umago.

Za MOK Umag su nastupali slijedeći mladi kadet: Alex Ćetojević, Danijel Kremer, Gabrijel Nadal, Thomas Vežnaver, Nicola Paljuh, Dominik Hatemić, Christopher Krasti (Kiki), Grassy Ryan, Oscar Fattor Hlaj, Noa Ivano Korijan.

 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se