HRVATSKA

POMLAĐENI SASTAV MOK UMAG-CPM UMAGO, UZEO PRVI BOD NA OTVARANJU PRVENSTVA KOD DIREKTNOG KONKURENTA

23. 10. 2017.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

MOK UMAG nakon što je odustao od igranja u 1 NOL, odlučeno je da se još koju godinu posveti radu s mladima,  od ove godine nastupa u pomlađenom sastavu pošto je seniorskoj ekipi priključeno i 3 juniora (lani su igrali za kadete); tako da ćemo ove godine (pored iskusnih igrača Ivice Radočaja, Abela Zolote) imati više prilika vidjeti i mlade igrače na djelu. 

Više pročitajte ovdje

MOK UMAG započeo je utakmicu s početnom šestorkom, na mjestu glavnog organizatora igre (dizača) nastupio je Karlo Burić (16), a na poziciji centra Leo Savić (16), dok Antonio Degrassi (16) nije ulazio s klupe, ali će sigurno dobiti priliku u slijedećim utakmicama.

Prvi set je pripao domaćinu i to u samoj završnici, pošto su dečki MOK Umaga vodili cijeli set te zastali kod rezultata 24:22 za njih, te su ih domaćini dobili rezultatom 26:24.

Drugi set MOK Umag isto otvara odlično i stvara prednost od 4 poene (7:4) no dolazi do pada u igri, te domaćin preuzima vodstvo koje drži do kraja seta, koji završava rezultatom 25:20 u njihovu korist.

No u trećem setu stvari kreću drugačije. Dečki MOK Umaga stvaraju prednost pri rezultatu 8:6  i ne propuštaju ju do kraju seta, već stvaraju razliku i zatvaraju set na 25:18 u svoju korist.

Četvrti set je neizvjestan do tehničkog time outa, na koji gosti odlaze s bodom prednosti (11:12). Nakon time outa rezultat se lomi do 19:19 kada igrači MOK Umaga odličnom serijom blokova i obrana zatvaraju set rezultatom 25:19.

Peti set kreće u znaku igrača MOK Umag (2:0) no kod rezultata 4:4 domaćin radi seriju od 4 poena i preuzima vodstvo koju drži do kraja 5. seta, koji završava 15:10 za domaćina.

Predsjednik MOK Umag-CPM Umago Edi Forza nakon utakmice je rekao:

-Danas smo imali priliku vidjeti na djelu dva naša juniora koji su pružili odličnu partiju, te pokazali da umaška muška odbojka ima sigurnu budućnost. Sada još samo da dočekamo i nastup i njihovog vršnjaka Antonia Degrassia. Bez obzira na rezultat, koji je u drugom planu, ova utakmica je bila važna pogotovo zbog ovih naših mladih dečki koji marljivo i uporno treniraju. Polako naziremo i rezultate tog rada. Čestitamo svim dečkima i treneru, na njegovom trudu i radu, a pogotovo mladim igračima, te želimo im da ovako nastave i rezultati sigurno neće izostati. Kao klub smo jako ponosni na ovakve rezultate, te trud uložen u radu sa mladima.

MOK UMAG-CPM UMAGO je danas nastupio u sastavu: Andrej Štorc, Luka Burić, Karlo Burić, Filip Paljuh, Leo Savić, David Petretić, Antonio Degrassi, Miroslav Drača (C), Luka Čelebić.

Trener: Dragan Salapura

1. kolo 2 NOL zapad seniori

OK „MLAKA“  -  MOK „UMAG“-CPM „UMAGO“ 3:2 (26:24, 25:20, 18:25, 19:25, 15:10)          

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se