ODBOJKA NA PIJESKU

Radanović i Vrbanc osvojile Terme Tuhelj

22. 7. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu


Prvi turnir ove godine na kontinentu trajao je dva dana i usprkos čestim vremenskim promjenama, zahvaljujući odličnoj suorganizaciji ekipe Terme Tuhelj d.o.o, odrađen je na vrhunskom nivou.

Ovog vikenda u prekrasnom ambijentu Terme Tuhelj odigran je 3. u nizu turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. U ženskoj konkurenciji između deset ekipa najbolje od najboljih bile su Sara Radanović i Valentina Vrbanc, pobijedivši u finalu par Gabriela Stipanović / Ana Šutalo rezultatom 2:0 (21:17, 21:10).

U borbi za treće mjesto bile su bolje Luna Bečić/ Mirna Bečić pobijedivši par Ivana Ovčina / Čosić Dorotea 2:0 (21:14, 21:15).

Medalje, pehare i novčane nagrade osvajačicama medalja uručio je zamjenik direktora Terme Tuhelj d.o.o. g. Tomislav Novak uz zajedničku želju HOS-a i suorganizatora da se vidimo i iduće sezone.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se