OSTALO

CroVolley je razvojni odbojkaški kamp

23. 4. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

CroVolley je razvojni odbojkaški kamp koji će se održati drugu godinu zaredom na inicijativu stručnog stožera hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije, a u organizaciji riječke udruge Balta Team i Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Ovo je izvrsna prilika za mlade i perspektivne odbojkašice da pod stručnim vodstvom prodube svoje znanje o odbojci te steknu veliko i dragocjeno iskustvo. U trajanju od  08.07. - 14.07.2018. godine u gradu Gospiću okupit će se stotinu mladih odbojkaških nada, desetak stručnjaka iz područja odbojke, kondicijske pripreme i sportske medicine te mnogo poznatih sportskih zvijezda.

CroVolley tim sastoji se od vrhunskih stručnjaka iz svijeta odbojke, sportske medicine i kondicijske pripreme, od kojih će polaznice kampa na vrlo profesionalnoj razini svakodnevno za vrijeme treninga i predavanja imati priliku učiti i primati vrijedne savjete.

Predstavljamo Vam CroVolley tim: izbornik ženske seniorske reprezentacije Hrvatske Igor Lovrinov, Emil Baltić kondicijski trener ženske seniorske reprezentacije, Dr. Ivan Fattorini liječnik u Hrvatskom odbojkaškom savezu, Ilija Matić stručni specijalist kineziologije i sportski trener odbojke, Tonći Carević, Ivan Vodopija fizioterapeut hrvatske odbojkaške reprezentacije, Luka Biščan nacionalni odbojkaški sudac, Gordana Tomić trener mlađih dobnih kategorija u HAOK Rijeka, Dorjan Marvinac kondicijski trener i odbojkaški treneri Marina Radić, Zina Urlić, Željko Bradarić i Krešimir Jurić.

PROGRAM

Razvojni odbojkaški kamp CroVolley uključuje:

Svakodnevni treninzi s vrhunskim stručnjacima

Kondicijski program (testiranja izdržljivosti, agilnosti, koordinacije)

Mjerenja u svrhu znanstveno-istraživačkog doprinosa

Medicinski program (antropološka mjerenja)

Medicinska podrška fizioterapeuta

Osiguranje

6 noćenja u učeničkom domu strukovne škole Gospić

Tri obroka dnevno, međuobroci te izotonički napici

Majica CroVolley kampa

Diploma i izvješće trenera

Prijevoz po potrebi (uz nadoplatu)

Zabavno-edukativni program (igre, filmovi o odbojci, poučna predavanja o prehrani, prevenciji od ozlijeda)

Druženje s velikim sportskim zvijezdama

Izleti: Zadar, Karlobag – kupanje

Posjet muzeju Nikole Tesle i pećinskom parku Grabovača

Više o kampu pročitajte ovdje 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se