ODBOJKA NA PIJESKU

SASTANAK GRADONAČELNIKA GRADA UMAGA I PREDSTAVNIKA HOS-a U UMAGU

9. 4. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

U četvrtak 05. travnja 2018. godine u uredu gradonačelnika grada Umaga održan je sastanak s predstavnicima Hrvatskog odbojkaškog saveza. Na sastanku su sudjelovali gradonačelnik grada Umaga Vili Bassanese, zamjenik gradonačelnika Mauro Jurman, diektror  grada Umaga Milovan Popović, direktorica Valentina Bifflin, član odbora odbojke na pijesku pri HOS-u Frane Žanić, te predsjednik MOK Umag-CPM Umago Edi Forza (također član odbora odbojke na pijesku HOS-a).

Povod ovom sastanku bila je organizacija Otvorenog prvenstva Hrvatske u Beachvolley (odbojci na pijesku),koji bi se trebao održati od 22. - 24. lipanja 2018. godine u Stela Marisu.

Na sastanku je dogovoreno, da nakon višegodišnje suradnje grada Umaga i HOS-a u organizaciji svjetskih juniorskih prvenstva, ove godine se krene i s organizacijom Pojedinačnog otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku.

Iz Umaga bi trebala krenuti serija od pet turnira koji će se održati ove godine, a za početak sezone nema boljeg odabira, budući da znamo da je Umag koljevka odbojke na pijesku u Hrvatskoj, gdje je i odigrano prvo službeno prvenstvo Hrvatske davne 1994. godine na terenima u Katoru.

Gradonačelnik Umaga gospodin Vili Bassanese, direktor turističke zajednice gospodin Milovan Popović, te predsjednik MOK UMAG-CPM UMAGO Edi Forza, iskazali su podršku i spremnost oko pomoći u organizaciji ovog turnira zajedno s Hrvatskim odbojkaškim savezom. Dogovoreno je da se krene čim prije s pripremom i svim potrebnim radnja kako bi se sve pripremilo na vrijeme.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se