OSTALO

Zašto smo napravili novi web i gdje pronaći informacije sa starog?

8. 1. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

Krajem prošle godine pustili smo u rad novi web Hrvatskog odbojkaškog saveza. Uz niz različitih komentara, primili smo i dosta pitanja o tome gdje se mogu pronaći informacije koje su bile dostupne na starom webu: rezultati utakmica, sudačke delegacije i slično. U nastavku vijesti možete pronaći odgovore na takva i slična pitanja.

Za početak, zašto smo uopće odlučili napraviti novi web?
U posljednim mjesecima Hrvatski odbojkaški savez posebnu pažnju posvetio je približavanju odbojke (neodbojkaškoj) javnosti, a sve s ciljem popularizacije našeg, pomalo zaboravljenog, sporta. Novi web jedan je kotačić na putu za ostvarenje toga cilja. Zadaća mu je na vizualno atraktivan način prezentirati reprezentacije i javnosti najvažnije vijesti i zanimljivosti vezane za hrvatsku odbojku.

A zašto tu nema rezultata domaćih utakmica i sudačkih delegacija?
Zato što smo odlučili izbjeći "šumu infomacija" na novom webu. Sve informacije koje ste do sada navikli pronalaziti na starom webu, možete pronaći i dalje na istom mjestu. Razlika je samo u tome što se stari web ne nalazi više na domeni hos-cvf.hr, nego je prebačen na novu: natjecanja.hos-cvf.hr. Starom webu vratili smo njegovu izvornu namjenu - web natjecanja. Na njemu ćete i ubuduće moći pronalaziti sve informacije vezane za domaća odbojkaška natjecanja, od propisnika, obrazaca, sudačkih delegacija, rasporeda utakmica, rezultata do servisnih informacija i sličnoga. Na starom će se webu nalaziti sve one informacije zanimljive ljudima uključenima u odbojku (igračima, trenerima, sucima, klupskim rukovodstvima...). Međutim, sve te informacije nisu važne javnosti pa ih na webu Saveza ne ćemo prenositi. Na novom će webu biti objavljene samo one informacije za koje procijenimo da su zanimljive ljudima izvan odbojke.

Ali kako mislite da rezultati domaćih natjecanja nisu bitni javnosti?
Bitni su, naravno. Upravo zato za naše elitno i široj javnosti najzanimljivije natjecanje - Superligu postoji posebna stranica na adresi superliga.hr. Tamo je na jednom mjestu moguće pronaći najave utakmica, rezultate i izvješća sa superligaških utakmica.

Pozivamo vas da nam sva ostala pitanja i komentare pišete niže u komentarima. Rado ćemo vam odgovarati. :)

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se