Vijesti

ODBOJKA NA PIJESKU
4. 8. 2018.

Turnir za djevojčice - Ičići Teens 2018.

 Po prvi puta Klub odbojke na pijesku Opatija organizira turnir za MLAĐE DOBNE KATEGORIJE. Turnir mogu igrati cure 2001. i mlađe. Turnir se igra sutra, (...)

HRVATSKA
3. 8. 2018.

INTERVJU DANIELE SANTARELLI - izbornik ženske reprezentacije Hrvatske

  Daniele Santarelli  nedavno je postao novi izbornik ženske reprezentacije Hrvatske, pitali smo ga kada je upoznao ekipu, kako djevojke reagiraju (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
3. 8. 2018.

Turnir sezone je spreman - Ičići Masters 2018.

  Definitivno rezervirajte ove datume za pravu odbojku jer NAGRADNI FOND iznosi nevjerojatnih 50.000 kuna, što je duplo veći iznos (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
1. 8. 2018.

Kreću isplate novčanih nagrada pjeskašima!

  Hrvatski odbojkaški savez  (HOS) ovaj tjedan kreće s prvim novčanim isplatama nagradnih fondova svim sudionicima prva tri turnira Otvorenog (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
31. 7. 2018.

Održano prvo okupljanje 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku

  U subotu, 28. i nedjelju, 29. srpnja na zagrebačkom Jarunu odigrano je prvo okupljanje 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku. Ligu igra 5 muških (...)

OSTALO
30. 7. 2018.

Obavijest svim odbojkaškim klubovima i nadležnim registracijskim tijelima.

Odbor za registraciju obavještava sve odbojkaške klubove u Republici Hrvatskoj kao i sva nadležna registracijska tijela da je Upravni odbor Hrvatskog (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se