Vijesti

DOMAĆA NATJECANJA
25. 4. 2018.

PROMJENA KALENDARA NATJECANJA

Zbog reprezentativnih juniorskih obveza igračica, Odbor za natjecanja predlažio je Upravnom odboru Hrvatskog odbojkaškog saveza promjenu kalendara natjecanja (...)

OSTALO
23. 4. 2018.

CroVolley je razvojni odbojkaški kamp

  CroVolley je razvojni odbojkaški kamp koji će se održati drugu godinu zaredom na inicijativu stručnog stožera hrvatske ženske odbojkaške (...)

HRVATSKA
17. 4. 2018.

IZBORNIK IGOR LOVRINOV OBJAVIO POPIS REPREZENTATIVKI ZA ZLATNU LIGU

  Izbornik ženske seniorske reprezentacije Igor Lovrinov objavio je popis za Zlatnu europsku ligu koja će se od 19. svibnja igrati u Splitu u dvorani (...)

HRVATSKA
17. 4. 2018.

Lara Štimac: Želim se kvalificirati na EP za juniorke!

  Iako joj je tek 17 godina Lara Štimac već je dvije sezone standardna igrača kluba sa Save. Izuzetno zahtjevna klupska sezona ostala je za njom, (...)

DOMAĆA NATJECANJA
16. 4. 2018.

Završni turnir Prvenstva Slavonije i Baranje za mlađe kadetkinje

  Osijek je bio domaćin završnog turnira Prvenstva Slavonije i Baranje za mlađe kadetkinje. Oba polufinalna susreta otišla su u treći set, (...)

DOMAĆA NATJECANJA
16. 4. 2018.

Domaći poraz Plavog zmaja od zagrebačkog Don Bosca

  Odbojkašice Plavog zmaja jučer su u dvorani Osnovne škole ‘Vladimir Nazor’ u utakmici 20. kola, poražene od zagrebačkog Don (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se